За нас

Компанията "Hitex" / "Хайтекс" е създадена в далечната 1990г. По това време Hitex е еднo от общо 3-те производствени предприятия за аудио апаратура в България и със сигурност водещо на местния пазар по отношение на иновативни технологии, придружени от изрядно качество и солидна надеждност. В периода 1990-1998 компанията реализира хиляди бройки продукти, като почти няма място в страната, което да не се доверява на продуктите ни. Усилватели, къстъм и серийно производство на озвучителни тела, смесителни пултове (DJ / Desktop), безжични микрофони, аудио хардуер - малка част от продуктите, които фирмата предлага на българския и част от съседните държави пазар през 90те.

> През 1998г. компанията престава да съществува под това име и се насочва към серийно производство на техника в друг бранш.

> През 2011 компанията Hitex бива възродена с ново име - "Hitex Pro", прибавяйки нова позиция към своята дейност. Компанията инвестира в солидно количество и топ качество професионална - аудио и осветителна апаратура, DJ техника, мултимедия. Озвучаване и сценично осветление за събития от всякакъв тип и мащаб, отдаване под наем на съответната апаратура, организация на мащабни събития и фестивали - дейности, които Hitex Pro вписва в своя списък с дейности.

Hitex Pro притежава сериозен списък с аудио апаратура, съставен от компоненти на едни от водещите в бранша производители като: XTA, dbx, THC Audio, Next Audio, Electro-Voice, Yamaha, Allen & Heath, Shure, Pioneer DJ и др.

Освен солиден списък от аудио компоненти, Hitex Pro предлага и голямо количество rental осветителна апаратура от висок клас, с изключителна динамика.

> За перфектния звук на всяко събитие, независимо от типа и мащаба, екипът на Hitex Pro осигурява:

- подреждане на аудио системата от инженерите на фирмата според показания - получени от съответен професионален софтуер
- саундчек и индивидуален подход при всяко едно мероприятите

Да се доверите на професионализма Hitex Pro е един от най-правилните избори, ако търсите качествени звук, осветление и мултимедия за вашето събитие - на добра цена. Притежаваме няколко офиса и складове на територията на България, така че можем да реагираме адекватно във всяка една точка на страната и съседните държави.

Свържете се с нас, за да обсъдим техническото обезпечаване на вашето мероприятие.

Екипът на Hitex Pro работи за успеха на вашето събитие!